If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
---------- Post added at 09:47 ---------- Previous post was at 09:45 ----------
Пък и е 4 вратка, какво по - хубаво
---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:47 ----------
Имам едно въпросче за въпросната количка, гледам че има някакви уплатнения по вратите, които ми седят някак не довършени, по принцип ли са си така или?
---------- Post added at 09:47 ---------- Previous post was at 09:45 ----------
Пък и е 4 вратка, какво по - хубаво
---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:47 ----------
Имам едно въпросче за въпросната количка, гледам че има някакви уплатнения по вратите, които ми седят някак не довършени, по принцип ли са си така или?
Не знам със сигурност, но с такива уплатнения съм виждал да се покрива ръжда. Докато не идеш да видиш колата, нищо не се знае. Набележи си неща да го питаш отпреди това обаче.
Тези гумени лайсни се слагат, за да не се жули боята, когато се отвори вратата до друга кола!
И аз съм с такива лайсни за да не дера вратите в гаража, че не ми е много широко. Колата изглежда добре, но километрите според мен не са реални определено. А и ако не е италиянка - проверка на пода за ръжда.
Нощен мен ли питаш? Нямам си на идея....май си искал да цитираш мърито, а не мен...просто гледам, че мъри се чуди на 8-те, а аз му казвам, че и за 10 иде реч в другата обява
Да ама завесата си е една,аз за краката мисля че при 147 го няма като екстра,159 е първата Алфа дето се слагат бегове за краката
Да бе, една е. А за краката не знам. Но видях 156 с бегове за краката докато търсехме 147. И аз се учудих, но явно с поръчка всичко става. И с пари най-вече
Да бе, една е. А за краката не знам. Но видях 156 с бегове за краката докато търсехме 147. И аз се учудих, но явно с поръчка всичко става. И с пари най-вече
Имам предвид,че са по една цяла от страна,демек един еърбег ако искаш мога да ти ги покажа
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment